LEVELFIX RISTIVIIVALASER CCL260G

Vihreä 3D ristiviivalaser ammattilaisille

Koe äärimmäistä mittaustarkkuutta ja monipuolisia ominaisuuksia Levelfix CCL260G 3D-ristiviivalaserilla, jossa on kirkkaat vihreät säteet. Parempi näkyvyys, helppo kohdistus ja koko päivän akunkesto.
Artikkelinumero: 110304
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Tutustu huippuluokan tarkkuuteen CCL260G:ssä, kompaktissa mutta erittäin kyvykkäässä vihreässä 3D-moniviivalaserissa. Huippuluokan komponenteista rakennettu monipuolinen työkalu tarjoaa ominaisuuksia, jotka on räätälöity vastaamaan rakennusteollisuuden ammattilaisten tarpeita.

 Vihreiden korkeatehoisten diodien ansiosta, jotka tarjoavat jopa neljä kertaa paremman näkyvyyden kuin perinteiset punaiset, CCL260G on täydellinen vaativiin tehtäviin, kuten laatoitukseen tai vaikkapa ikkunoiden ja ovien asennukseen. CCL260G:n erottuva piirre on sen SmartBase-asennusjalusta, ainutlaatuinen komponentti, joka tekee asennuksista helppoa. Tämä yhdessä kirkkaiden vihreiden säteiden kanssa, jotka näkyvät jopa 30 metriin asti (laajennettavissa erillisellä vastaanottimella 50 metriin), varmistaa tarkan ja helpon mittauksen kaikenlaisissa sisätöissä.

Itsetasausheilurijärjestelmä tarjoaa korkean tarkkuustason, joten voit olla varma, että asennuksesi ovat täydellisesti linjassa. CCL260G:n SmartLock-järjestelmä lukitsee heilurin, varmistaen turvallisen kuljetuksen, kun taas irrotettava Li-ion-akku tarjoaa riittävästi virtaa koko päivän käyttöön. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta CCL260G-vihreä 3D-moniviivalaser on ammattilaisten välttämättön työkalu niille, jotka etsivät laatua, tarkkuutta ja luotettavuutta rakennusprojekteissaan.

Tekniset tiedot:

Toiminta-alue:
20 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
50 m
Tarkkuus per 10 m:
3 mm
Säteen väri:
Green
Säteiden määrä:
3 pcs
Viivan säde:
360 °
Pystyviiva:
Vaakaviiva:
Laser luokka:
525 nm
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
Li-ion
Toiminta-aika:
8 h
Suojausluokka:
IP54
LEVELFIX Connect:
SmartBase:
SmartFix:
SmartLock:
Vastaanotintoiminto:
HighPower diodi:
Tuotteen mitat:
10 x 10 x 10 mm
Tuotteen paino:
4 kg
Pakkauksen mitat:
300 x 300 x 300 mm
Pakkauksen paino:
1.2 kg
Takuuaika:
1+3 mos.