LEVELFIX MONILINJALASER CCL460G

Vihreä 3D 3x360° Monilinjalaser

CCL460G monilinjalaser sopii erinomaisesti esimerkiksi laatoitukseen, ristikkorakenteiden-, ikkunoiden-ja ovien asentamiseen sekä yleensä kaikenlaisiin sisätöihin.
Artikkelinumero: 110306
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

CCL460G mahdollistaa yhteyden älylaitteen ja laserin välille. Lataa Levelfix Connect -sovellus esimerkiksipuhelimeesi ja sen avulla voit kytkeä laserlinjoja päälle ja pois tai säätää laserlinjojen kirkkautta. Mitäkirkkaampi laserteho, sitä suurempi virran kulutus. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja tulevaisuudessa muutkin toiminnot ovat mahdollisia.

Laserin pohjaan on integroitu SmartBase-alusta, jonka avulla laserin kohdistaminen on lastenleikkiä. Ainutlaatuinen säätömekanismi pitää vertailupisteen samassa paikassa kohdistuksen aikana. SmartBasen pohjassa on sekä 1/4” että 5/8” kierteet, joten laser on helppo kiinnittää mihin tahansa jalustaan tai telineeseen. Mukana paketissa on seinäteline, jossa myös magneettikiinnitys.

CCL460G laserissa on vastaanotin -toiminto. Vastaanotin poimii lasersäteen kirkkaassa ulkoilmassa ja pitkien matkojen päästä silloinkin, kun säde ei paljain silmin ole kunnolla nähtävissä. Vastaanottimen avulla työskentelyalue on jopa < 50 m. Suosittelemme CCL460G:n kanssa käytettäväksi Levelfix LLD100GR vastaanotinta, jonka voit hankkia Levelfix jälleenmyyjiltä.

Tekniset tiedot:

Takuuaika:
48 mos.
Toiminta-alue:
20 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
50 m
Tarkkuus per 10 m:
2 mm
Säteen väri:
Green
Säteiden määrä:
3 pcs
Viivan säde:
360 °
Pystyviiva:
Vaakaviiva:
Laser luokka:
510 nm
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
Lithium-ion 11,1V, 2600mAh
Toiminta-aika:
10 h
Suojausluokka:
IP54
Käyttölämpötila:
°C
Säilytyslämpötila:
°C
LEVELFIX Connect:
SmartBase:
SmartFix:
SmartLock:
Vastaanotintoiminto:
HighPower diodi:
Tuotteen mitat:
129x144x100 mm
Tuotteen paino:
1.6 kg