LEVELFIX PYÖRIVÄ LASER 550H

Vaakatason punaisen säteen rakennuslaser ammattikäyttöön

Levelfix 550 -sarjan pyörivä laser on luotettava valinta monenlaisiin rakennustöihin. Laser on erittäin helppokäyttöinen ja siitä löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet päivittäisten rakennus-, sisustus- ja viimeistelytöiden kuten seinien- ja kattojen rakenteiden valmistus, perustusten teko, erilaisten kaatojen ja kulmien teko,korkeuksien tarkistaminen jne.

Artikkelinumero: 110407
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Levelfixin 550-sarjan lasereissa on erinomaiset työskentelyominaisuudet; laserin IP-suojausluokka on IP66 ja tarkkuus 4,8mm/100m. Laserin toiminta-alue on 600 metriä ja yhdellä latauksella työskentelyaikaa saa jopa 55 tuntia. Laseria voi käyttää vaakasuunnassa ja kaukosäätimen avulla kulmien teko on helppoa. Laserissa on tilt-toiminto, jonka ansiosta voit olla varma, että mittaustulokset ovat aina paikkansa- pitäviä.

Tilt-toiminnon ollessa kytkettynä päälle laite sammuttaa itsensä, mikäli siihen kohdistuu tuntuva isku, tai laitteen korkeus muuttuu jostain muusta syystä. Kaukosäädintä käyttäen manual slope -toimitilassa on helppo asettaa linja haluamaasi asentoon joko x- tai y- akselilla. Laite antaa pohjaluodin alas, siinä on neljä eri pyörimisnopeutta sekä skannaus -toiminto. Laseria on myös mahdollista käyttää latauksen aikana, näin kallista työaikaa ei mene hukkaan akkujen lataamisen takia.

Laserin mukana paketissa tulee erinomainen Levelfix RLD-100GR vastaanotin. Laserpakettia on mahdollista ostaa myös suoraan DLD100GR millimetrivastaanottimella varustettuna.

Tekniset tiedot:

Takuuaika:
48 mos.
Toiminta-alue:
600 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
600 m
Tarkkuus per 10 m:
0.48 mm
Säteen väri:
Red
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
Li ion
Toiminta-aika:
55 h
Suojausluokka:
IP66
LEVELFIX Connect:
Vastaanotintoiminto:
HighPower diodi:
Tuotteen paino:
5 kg