LEVELFIX KAKSOISKALLISTUSLASER 860HVS

Digitaalinen kaksoiskallistus laser

Levelfix 860HVS kaksoiskallistuslaserissa on selkeä digitaalinen näyttö, jonka avulla on helppoa asettaa kallistusarvot molemmille akseleille. Smartslope -tekniikka pitää toisen akselin vaaitettuna samalla kun yhtä akselia kallistetaan sekä seuraa lämpötilan vaihteluita. Laserissa on ”Auto-alignment” -toiminto, joka hakee lasersäteen automaattisesti vastaanottimen keskipisteeseen. 

Artikkelinumero: 110602
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

860HVS laseria voi käyttää myös pystysuunnassa. Laserista lähtee pohjaluoti suoraan alaspäin, mikä mahdollistaa sijainnin tarkan määrittämisen. Auto-alignment toimintoa voidaan käyttää myös pystyasennossa, mikä tekee pystyasennossa kohdistamisen helpoksi aina 100 metriin asti. Pystylinjaa voi säätää myös kaukosäätimellä erittäin tarkasti. 860HVS sopiikin hyvin käytettäväksi pystysuorien linjojen kohdistamiseen pitkien matkojen päästä, joten se on käyttökelpoinen työväline julkisivurakentamiseen, ikkunoiden tekemiseen, yleisiin rakennustöihin, perustusten tekemiseen ja moniin muihin töihin.

Vakiovarusteena laserin mukana toimitetaan SLD800 millimetrivastaanotin. Vastaanotin näyttää näyttöikkunassa mihin suuntaan sädettä pitää liikuttaa sekä etäisyyden keskipisteeseen millimetreinä. Vastaanottimessa on taustavalaistu LCD näyttö molemmilla puolilla ja vastaanottimen tarkkuutta sekä äänitasoa voi säätää tarpeen mukaisesti. Vastaanotin asetetaan oikealle paikalleen, yhdellä napin painalluksella laser etsii vastaanottimen ja asettaa säteen oikealle tasolle. "Auto tracking" toiminnolla lasersäde seuraa automaattisesti vastaanottimen vastaanottoikkunaa ja etsii keskikohdan, kun vastaanotinta siirretään ylös tai alas.BLE5 kaukosäätimessä on Bluetooth-yhteys ja sen avulla voi säätää toimintoja 100 metrin etäisyydellä laserista.

Laserissa on valittavana kolme pyörimisnopeutta; 300, 600 ja 1200rpm. Toiminta-alue on jopa 1100 metriä ja siksi se onkin ihanteellinen käytettäväksi konevastaanottimen kanssa. Tässä mallissa voit myös pimentää minkä tahansa sivun laserikkunan. Säteen voi ”piilottaa” kummankin akselin miltä tahansa sivulta, mikäli säteen heijastuminen esimerkiksi ikkunoihin tai muihin heijastaviin materiaaleihin aiheuttaa ongelmia. Tehokkaalla Li-Ion akulla työskentelyaika on 50 tuntia yhdellä latauksella. Laitetta voi ladata käytön aikana ja mukana tulevan paristoadapterin avulla sitä voi tarvittaessa käyttää paristoilla akkujen latauksen aikana.

Levelfix Connect -sovellus mahdollistaa tiedonsiirron laserin ja Android- tai IOS-laitteen välillä. Lataa Levelfix Connect -sovellus laitteellesi ja muodosta yhteys laserin kanssa. Sovelluksen kautta voit ohjata laseria älylaitteella ja pääset käsiksi moniin toimintoihin. Sovelluksen kautta voi myös ladata laitteen käyttöohjeen.

Tekniset tiedot:

Toiminta-alue:
1100 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
1100 m
Tarkkuus per 10 m:
0.48 mm
Säteen väri:
Red
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
Li ion
Toiminta-aika:
50 h
Suojausluokka:
IP67
LEVELFIX Connect:
Vastaanotintoiminto:
HighPower diodi:
Tuotteen paino:
9 kg
Takuuaika:
84 mos.