LEVELFIX TASOLASER VASTAANOTTIMELLLA 860H

Pitkän matkan pyörivä laser

Levelfix 860H vaakatason rakennuslaser on tehty monenlaisiin sääolosuhteisiin. Laite on vankkarakenteinen ja kuten suojausluokka IP67 osoittaa, se on täysin vesitiivis. 860H on varustettu TILT-toiminnolla, eli kone ilmoittaa, mikäli mittauskorkeus jostain syystä muuttuu. Työskentely on turvallista ja virheetöntä. Haluttaessa voidaan laitetta käyttää myös manual-tilassa, tällöin TILT-toiminto on poissa päältä ja laserilla voidaan tehdä esimerkiksi kallistuksia sekä X- ja Y-akselilla. Tehokkaalla Li-Ion akulla varustettu 860H toimii yhdellä latauksella jopa 55 tuntia.

Artikkelinumero: 110603
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Laserpakettiin kuuluu digitalinen DLD100GR millimetrivastaanotin. Vastaanotin näyttää näyttöikkunassa mihin suuntaan sädettä pitää liikuttaa sekä etäisyyden keskipisteeseen millimetreinä. Vastaanottimessa on kookas vastaanottokenno sekä erittäin kirkas LCD näyttö. Vastaanotin käy sekä punaisen että vihreän säteen pyöriville lasereille.

Levelfix 860H valmistuksessa on käytetty viimeisintä tekniikkaa ja huipputason komponentteja. Tuloksena on tarkka ja luotettava laser, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Rekisteröimällä ostamasi laitteen kuukauden sisällä ostopäivästä voit pidentää laserille oletuksena myönnetyn yhden vuoden takuun 7 vuoteen.

Tekniset tiedot:

Toiminta-alue:
1100 m
Toiminta-alue vastaanottimella:
1100 m
Tarkkuus per 10 m:
0.48 mm
Säteen väri:
Red
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Battery / AC
Akun tyyppi:
Li ion
Toiminta-aika:
50 h
Suojausluokka:
IP67
LEVELFIX Connect:
Vastaanotintoiminto:
HighPower diodi:
Takuuaika:
84 mos.