TAKAMINE HISSIJALKA TK1011

Tukeva ja monipuolinen jalusta lasereille

Tukeva alumiininen kolmijalka lasereille, jotka painavat alle 9 kg. Jalustassa on 5/8" kiinnityskierre ja mukana on myös adapteri 1/4" - 20 kierteelle. Kolmijalka soveltuu näin lähes kaikille markkinoilla oleville lasereille.
Artikkelinumero: 180028
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

TAKAMINE HISSIJALKA TK1011 on luotettava jalka kaikille, jotka vaativat vankan ja monipuolisen laserjalan ammattikäyttöön. Tämä kestävä alumiininen kolmijalka on suunniteltu erityisesti lasereille, joiden paino jää alle 9 kg. Sen ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan tarkkaan ja mukavaan työskentelyyn kaikissa tilanteissa.

Tämä laserjalusta tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä ja monipuolisuutta. Sen 5/8" kiinnityskierre mahdollistaa yhteensopivuuden laajan kirjon lasereita markkinoilla, ja mukana tuleva adapteri tarjoaa vielä enemmän joustavuutta 1/4" - 20 kierteen omaaville laitteille.

Korkeuden säätöalue 59,5 - 155 cm antaa sinulle täyden hallinnan työskentelykorkeuden suhteen. Olipa kyseessä pieni tarkastus smittaus tai laajempi projekti, TTAKAMINE HISSIJALKA TK1011 on valmiina vastaamaan tarpeisiisi. Teräväkärkiset jalat takaavat vakaan pohjan erilaisilla alustoilla, ja kumitassut varmistavat erinomaisen pidon sisätiloissa ilman lattioiden naarmuttamista.

Tämän laserjalustan kevyt rakenne ei tingi kestävyydestä. Alumiininen runko yhdessä kestävän muovin kanssa tekee siitä pitkäikäisen ja luotettavan työkalun ammattilaisille. Lisäksi se on varustettu kätevällä kantokahvalla, joka tekee sen siirtämisestä paikasta toiseen vaivatonta.

TAKAMINE HISSIJALKA TK1011 on valinta niille, jotka vaativat parasta. Olipa kyseessä mittaus, asennus tai tarkkuutta vaativa työ, tämä jalusta tarjoaa sinulle tarvittavan vankan pohjan ja monipuolisuuden. Hanki omasi nyt ja varmista tehokas ja sujuva työskentely jokaisessa projekteissasi.

Tekniset tiedot:

Tuotteen mitat:
110x630x110 mm
Tuotteen paino:
1.22 kg
Takuuaika:
12 mos.