TAMO MULTIPORANTERÄ HEX 8 MM

Usealle eri materiaalille

Siirry muihin versioihin
Hex-kiinnitteinen Tamo multiporanterä usealle eri materiaalille. Soveltuu mm. teräs, tiili, laatta, lasi, marmori, puu, muovi. Kiinnityksensä ansiosta helppo kiinnittää suoraan porakoneistukkaan.
Artikkelinumero: 320012
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

Esittelemme Hex-kiinnitteisen monikäyttöisen poranterämme, työkalun joka on suunniteltu toimimaan eri materiaaleilla uskomattoman tehokkaasti ja kätevästi. Se sopii ihanteellisesti teräksen, tiilen, laatan, lasin, puun, muovin ja monien muiden poraamiseen, tarjoten kaiken yhdessä poranterässä. Tämä monipuolinen työkalu poistaa tarpeen vaihtaa teriä eri tehtävien välillä, lisäten samalla tuottavuutta ja vähentäen kulutusta porakoneessasi. Hex-kiinnitteinen monikäyttöinen poranterä mahdollistaa helpon kiinnityksen porakoneistukkaan. Tämä käyttäjäystävällinen ominaisuus varmistaa tiukan kiinnityksen, estäen liukumisen käytön aikana ja tarjoten optimaalisen hallinnan ja tarkkuuden. Olipa kyseessä kotiprojekti tai ammattimainen rakennustyö, poranterämme tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja tuloksia. Terä ei ole pelkästään monikäyttöinen, vaan myös erinomaisen kestävä. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, Hex-kiinnitteinen monikäyttöinen poranterä kestää vaativaa käyttöä ja kaikkein vaikeimpia poraustehtäviä. Sen vankka rakenne takaa pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin poranteriin, tarjoten siten erinomaista vastinetta sijoituksellesi.

Tekniset tiedot:

Halkaisija:
8 mm
Kokonaispituus:
120 mm
Työskentelypituus:
105 mm

Muut versiot

  • Afbeelding voor TAMO MULTIPORANTERÄ HEX

    TAMO MULTIPORANTERÄ HEX

    Tee-se-itse- ja ammattiaplikaatiot kuusikantakiinniteisellä monikäyttöisellä poranterällä. Yksi terä, lukemattomat materiaalit. Tehokkuutta, kätevyyttä ja kestävyyttä.

    Tuote
    Kuvaus
    Halkaisija
    Kokonaispituus
    Työskentelypituus