TAMO LASERVASTAANOTIN LL-RG

Vastaanotin punaisille ja vihreille viivalasereille

Laservastaanotin havaitsee punaisia ja vihreitä lasersäteitä jopa 60 metrin etäisyydeltä ja sisältää kolme älykästä LED-näyttöä sekä kovanäänisen kaiuttimen.
Artikkelinumero: 110114
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

TAMO LASERVASTAANOTIN LL-RG on suunniteltu tarjoamaan sinulle huippuluokan apuvälineen kaikkiin mittausprojekteihisi. Etsitpä sitten tarkkuutta, helppoutta tai tehokkuutta, tämä laservastaanotin on vastaus tarpeisiisi.

LL-RG laservastaanotin mullistaa mittauksesi mahdollistamalla punaisten ja vihreiden lasersäteiden havaitsemisen jopa huikealta 60 metrin etäisyydeltä. Olipa kyseessä sisätiloissa tai ulkona tehtävät mittaukset, voit luottaa siihen, että tämä laite pitää sinut tarkasti oikeassa kohdassa.

Älykäs LED-näyttö ei jätä sinua arvailemaan, mihin lasersäde osuu. Kolmipuolinen LED-merkkivalonäyttö tarjoaa selkeän visuaalisen ilmoituksen, joka ohjaa sinut oikeaan suuntaan. Näin voit keskittyä olennaiseen ja tehdä mittauksesi tarkasti ja sujuvasti.

Entä meluisat ympäristöt? Ei huolta. LL-RG laservastaanotin sisältää kovanäänisen kaiuttimen, joka varmistaa, että huomaat lasersäteen osuvan kohteeseen myös silloin, kun ympärilläsi on paljon ääntä ja hälyä. Työskentely on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

Tarkkuus on valttia, ja siksi olemme varustaneet laservastaanottimen kaksipuolisella vesivaaka libellillä. Tämä ominaisuus takaa, että saat aina tarkan tasonmäärityksen, oli kyseessä sitten vaativa rakennusprojekti tai hienovaraiset säätötyöt.

TAMO LASERVASTAANOTIN LL-RG tarjoaa myös käyttömukavuutta. Yhdellä 9V paristolla saat jopa 20 tunnin käyttöajan, ja automaattinen sammutustoiminto auttaa säästämään virtaa, jos signaalia ei havaita – laite sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua.

Kompaktit mitat (P x L x K): 17,1 x 8,9 x 8,0 cm ja kevyt paino: 277 g tekevät tästä laservastaanottimesta helpon kuljettaa ja käyttää missä tahansa.

Tee mittauksistasi tarkkoja, sujuvia ja tehokkaita TAMO LASERVASTAANOTIN LL-RG:n avulla. Tilaa omasi nyt ja nauti ammattimaisesta mittauskokemuksesta, joka vie projektit uudelle tasolle!