TAMO MONILINJALASER LL-3DG

Monikäyttöinen vihreä 360°X3 laser

Tarjoaa 3x360° vihreän laserviivan, joka kattaa huoneen jokaisen lattian, seinän ja katon. Tämä itsesäätyvä laser käyttää huippuluokan SHARP-laserdiodeja, jotka ovat kaksi kertaa kirkkaammat kuin punaiset säteet.
Artikkelinumero: 110112
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

TAMO MONILINJALASER LL-3DG:n, on innovatiivinen mittalaite, joka on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa tarkkuutta, säädettävää kirkkautta, luotettavuutta ja tehokkuutta jokaisella työmaalla. Laitteessa yhdistyvät huippuluokan tekniikka, kestävä muotoilu ja helppokäyttöisyys, mikä tekee siitä täydellisen valinnan ammattilaisille ja harrastajille.

Keskiössä tässä huippuluokan laserissa on sen kyky luoda 3x360° vihreä laserviiva, joka peittää ympäristön joka suunnasta. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa huolen erilaisten pintojen suoruudesta ja kulmien tarkistamisesta erikseen – TAMO MONILINJALASER LL-3DG hoitaa sen puolestasi. Se tarjoaa yhden vaakasuoran 360° tason sekä kaksi pystysuoraa 360° tasoa, mikä tekee yhteensä 12 laserviivaa. Nämä laserviivat leikkaavat toisensa täydellisessä 90 asteen kulmassa, joka helpottaa työskentelyä ja tarkkuutta.

Laserin ytimenä on korkealaatuinen Japanilainen SHARP-laserdiodi, joka luo vihreän säteen. Tämä vihreä säde on huomattavasti kirkkaampi kuin perinteinen punainen säde, mikä tarkoittaa parempaa näkyvyyttä työskentelyssäsi. Näin voit jatkaa töitäsi myös valoisissa ympäristöissä, joissa perinteiset punaiset lasersäteet saattavat olla vaikeaselkoisia.

Laserin kirkkaus on säädettävissä tarpeidesi mukaan, mikä tekee siitä monikäyttöisen erilaisissa valaistusolosuhteissa. Kaukosäätimen avulla voit ohjata laserlaitetta kätevästi, mikä tekee käytöstä sulavaa ja helppoa.  Voit hallita toimintoja vaivattomasti ja keskittyä olennaiseen. Lisäksi erikseen ostettava laservastaanotin laajentaa työskentelyetäisyyksiäsi jopa 60 metriin, mikä on erityisen hyödyllistä suurissa tiloissa tai ulkotöissä.

TAMO MONILINJALASER LL-3DG:n ulkoisella vaihdettavalla litiumakulla, joka tarjoaa pitkäkestoista voimaa työskentelyysi. Type-C-laturin avulla lataat nopeasti, ja sen 60 % nopeampi latausnopeus verrattuna tavalliseen USB-lataukseen pitää sinut liikkeessä ilman pitkiä odotteluita.

Tämän laserlaitteen kestävä muotoilu ja IP54-luokiteltu vesi- ja pölytiiveys takaavat, että voit työskennellä missä tahansa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten rakennustyömaa tai sisätilaprojekti. Laitteen ulkokuori on pehmeää TPR-kumia, joka lisää otetta ja suojaa laitetta kulumiselta, joten voit luottaa sen kestävyyteen pitkässä juoksussa.

TAMO MONILINJALASER LL-3DG ei ole vain laser, se on työskentelyn kumppani, joka tuo tarkkuutta ja tehokkuutta jokaiseen projektiisi. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, tämä viivalaser auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset – nopeasti ja vaivattomasti.

Tekniset tiedot:

Säteen väri:
Vihreä
Laser kategoria:
2 m
Voimanlähde:
Akku / Verkkovirta
Vastaanotintoiminto:
Takuuaika:
12 kk
Käyttölämpötila:
-10 - 50 °C