TAMO LASER KOLMIJALKA ET120

Kevyt ja kestävä jalusta lasereille

Kevyt ja kestävä alumiinihissijalka, joka on suunniteltu lasereille, joiden paino on alle 4kg. Jalustassa on kätevä kiinnityskierre, jonka avulla siihen voidaan kiinnittää helposti mikä tahansa 1/4" - 20 kierteen laser.
Artikkelinumero: 180027
Pyydä hintaa
(0 incl. BTW)

Productvideo's

  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Tekniset tiedot
  • Dokumentit
  • Liittyvät tuotteet

Kuvaus

TAMO LASERJALUSTA ET120 on ihanteellinen jalka kaikille, jotka arvostavat tarkkuutta, monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä työskentelyssään. Tämä kevyt ja kestävä alumiinihissijalka on erityisesti suunniteltu lasereille, joiden paino on alle 4 kg, tarjoten vankan ja vakautetun alustan vaativiinkin lasermittoihin.

Korkeuden säätäminen on tehty vaivattomaksi, sillä TAMO LASERJALUSTA ET120 tarjoaa säätövälin 56–120 cm. Tämä ominaisuus mahdollistaa erittäin tarkan työskentelyn kaikenlaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. Olipa kyseessä tarkka mittaus sisätiloissa tai ulkona, tämä jalusta soveltuu monenlaisiin tarpeisiin.

Jalustassa on älykäs kiinnityskierre, jonka avulla voit kiinnittää minkä tahansa 1/4" - 20 kierteellä olevan laserlaitteen helposti ja nopeasti. Lisäksi TAMO LASERJALUSTA ET120:n kallistettava ja kääntyvä laserpää tuo lisämukavuutta työskentelyyn eri kulmissa ja suunnissa. Näin voit saavuttaa entistä tarkempia tuloksia ilman tarpeetonta vaivaa.

Valmistettu kestävästä alumiinista ja laadukkaasta muovista, tämä laserjalka on suunniteltu kestämään ja pysymään luotettavana pitkään. Sen 4 kg:n kantokyky varmistaa sen, että voit käyttää erilaisia lasereita huoletta. Ja huolimatta vahvasta rakenteestaan, TAMO LASERJALUSTA ET120 on yllättävän kevyt, painaen vain 1.05 kg.

TAMO LASERJALUSTA ET120 sisältää myös kätevän kantokahvan sekä säilytys- ja kantopussin, joka helpottaa kuljettamista ja varastointia. Tämä lisää sen käytännöllisyyttä entisestään ja tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja monipuolista laserjalkaa erilaisiin mittausprojekteihin.