TAMO BETONINKOVETUSKAAPELIT

23-2-2024

Esittelemme älykkäät Betoninkovetuskaapelimme

Uudet Betoninkovetuskaapelimme on suunniteltu vastaamaan rakentajien ja asentajien tarpeisiin tarjoamalla tehokkaan ja luotettavan ratkaisun betonin kovettamiseen ja kuivattamiseen. Tämä älykäs lämmityskaapeli on suunniteltu erityisesti taistelemaan betonivalun jäätymistä vastaan ja samalla nopeuttamaan betonin kuivumisprosessia, mikä takaa laadukkaat lopputulokset kaikissa olosuhteissa.

Betoninkovetuskaapelimme on saatavilla eri pituuksina - 3,3 m, 10 m, 20 m, 35 m, 55 m ja 85 m - tarjoten joustavuutta erilaisten työmaiden tarpeisiin. Kaapelin liitintäpistoke mahdollistaa nopean ja vaivattoman asennuksen, säästäen arvokasta aikaa ammattilaisilta.

Tämä innovatiivinen ratkaisu toimii betonivalun sisällä vastuskaapelina, ja sen käytön aikana kaapelin sisäosa lämpenee jopa 90 asteeseen. Eristekerros kaapelin pinnalla varmistaa lämmityskaapelin sisäosan tehokkaan eristyksen, pitäen lämpötilan lämmityskaapelin eristeen pinnalla noin 60 asteessa, mikä takaa turvallisen ja tehokkaan käytön.

Betoninkovetuskaapelia voidaan hyödyntää monipuolisesti myös muiden rakennusvaiheiden aikana. Se toimii ensin peruslämmönlähteenä ja lattiakuivattajana, tarjoten tehokasta lämmitystä rakennusvaiheessa. Lopullisen rakentamisen kynnyksellä, ennen lattiapäällysteen asentamista, kaapelia voidaan käyttää uudelleen varmistaaksemme optimaalisen kuivuuden tason.

Betoninkovetuskaapeli ei vaadi erillisiä muuntajia, vaan siihen tarvitaan ainoastaan yksi 230V pistotulpalla varustettu kytkentäpää, mikä tekee asentamisesta sujuvaa ja nopeaa suoraan betoniraudoituksen päälle työmaalla.

Yhteenvetona Betoninkovetuskaapelimme tarjoaa luotettavan, tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun ammattilaisten tarpeisiin. Sen avulla saavutat laadukkaita lopputuloksia betonitöissä, taistellen jäätymistä vastaan ja nopeuttaen kuivumisprosessia. Valitsemalla Betoninkovetuskaapelin valikoimastamme saat käyttöösi innovatiivisen ja käytännöllisen työkalun, joka tehostaa työskentelyäsi ja varmistaa laadukkaan lopputuloksen kaikissa vaiheissa rakennusprosessia.

 

TUTUSTU LISÄÄ