TAMO JATKOJOHDOT JA KELAT

23-2-2024

Valikoima laajenee kestävillä ja turvallisilla sähkötarvikkeilla

Tamo on tuonut markkinoille uuden sarjan jatkojohtoja ja kaapelikeloja, jotka tarjoavat luotettavaa ja turvallista virtaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Uusien tuotteiden avulla voit varmistaa sähkölaitteidesi toimivuuden ja turvallisuuden missä tahansa ympäristössä.

TAMO JATKOJOHTO 2-OSAINEN 10M H07RN-F 3G25 IP44

TAMO:n uusi 2-osainen jatkojohto tarjoaa kätevän ja turvallisen ratkaisun sähkölaitteidesi liittämiseen. Jatkojohto on valmistettu korkealaatuisesta H07RN-F -kaapelista, joka kestää kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Lisäksi IP44-luokitus varmistaa suojan kosteudelta ja roiskevedeltä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä sisä- että ulkokäyttöön.

TAMO JATKOJOHTO 2-OSAINEN 20M H07RN-F 3G2.5 IP44

TAMO:n 2-osainen jatkojohto tarjoaa nyt vieläkin pidemmän käyttöalueen. 20 metrin pituus antaa joustavuutta ja mahdollistaa sähkölaitteiden käytön kauempanakin pistorasiasta. Samalla H07RN-F -kaapeli ja IP44-luokitus takaavat luotettavan suojan ja kestävyyden kaikissa olosuhteissa.

TAMO KAAPELIKELA 4-OSAINEN 20M H07RN-F 3G25 IP44

TAMO:n uusi 4-osainen kaapelikela tarjoaa monipuolisen ja käytännöllisen ratkaisun sähkötarpeisiisi. Sen avulla voit helposti hallita useiden laitteiden virtaa samanaikaisesti. Korkealaatuinen H07RN-F -kaapeli ja IP44-luokitus takaavat turvallisen ja luotettavan käytön sekä sisä- että ulkotiloissa.

TAMO KAAPELIKELA 4-OS 20M H05RR-F 3G1.5 IP44

TAMO:n 4-osainen kaapelikela tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon pienemmille sähkölaitteille. H05RR-F -kaapeli tarjoaa joustavuutta ja kestävyyttä, kun taas IP44-luokitus varmistaa suojan kosteudelta ja roiskevedeltä. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi puutarha- tai rakennustyömaakäyttöön.

Olitpa sitten kotikäyttäjä tai ammattilainen, TAMO:n uudet jatkojohdot ja kaapelikelat tarjoavat luotettavan ja turvallisen ratkaisun kaikkiin sähkötöihisi. Tutustu valikoimaan ja varmista sähkölaitteidesi toimivuus missä tahansa ympäristössä.

 

TUTUSTU LISÄÄ